Feel the Experience!
Portfolio »
Boudoir shoots
Een boudoir shoot is een sexy foto­reportage in lingerie in een sfeervolle omgeving. Het is een zeer leuke en unieke belevenis waarbij je jezelf op en top vrouw voelt. Dit kan met of zonder je partner. Een boudoir shoot gaat meestal door in een ruime romantische kamer van een hotel. Kleding en lingerie moet je natuurlijk zelf voorzien. Tijdens de shoot bepaal je zelf hoe ver je gaat i.v.m. uitdagende poses en naaktheid.

Probeer minstens een 4 a 5 lingerie setjes te voorzien als je die hebt. Je mag natuurlijk ook meer lingerie voorzien. Juwelen zoals parelsnoeren, halskettingen, ringen, enz. zijn ook geen probleem. Ik raad aan om op de dag van de shoot geen te strakke kleding te dragen omdat lingerie of kleding kan doordrukken in de huid. Dit kan dan op de foto’s achteraf zichtbaar zijn. Tijdens de shoot zelf mag je natuurlijk wel mooi aansluitende lingerie dragen.

Ook schoenen zijn natuurlijk belangrijk. Hoge hakken of pumps kunnen een foto nog sexier maken. Zorg er wel voor dat ze zeker proper zijn. Breng gerust meerdere paren mee zodat je eventueel ter plaatse nog kan kiezen welk paar het beste bij je lingerie past. Een bijpassende nylon of net kous is ook altijd leuk om het geheel compleet te maken.

Hieronder kan je de prijzen voor een boudoir shoot terugvinden. De prijs van de hotel kamer komt er natuurlijk ook nog bij. Tenzij je de reportage in mijn boudoir studio wil laten doorgaan, waarbij er dan een prachtige suite staat opgesteld.
Meer info »


Prijzen boudoir shoots
 • Boudoir shoot op locatie (1uur)
  Alle gemaakte foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo en gratis visagie voor 1 pers., excl. verplaatsing en mogelijke hotel/locatie kosten.
  Prijs: € 150

 • Boudoir shoot in studio suite (1uur)
  Alle gemaakte foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo en gratis visagie voor 1 pers.
  Prijs: € 245

 • Visagie
  Met een professionele make-up zal je gezicht stralen.
  Prijs: € 45/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld op een professionele manier.
  Prijs: € 35/persoon

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Ben je helemaal overtuigd of heb je nog vragen? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen.