Feel the Experience!
Uw fotograaf
Mijn naam is Ellen Van den Bergh, ik woon in Tessenderlo en ik ben al jaren gepassioneerd door fotografie. In 2001 heb ik mijn eerste fototoestel aangeschaft. Overal waar ik naar toe ging was mijn toestel ook. Dit is nog steeds zo, maar mijn fototoestel is ondertussen al een aantal keer vervangen door een nog professioneler en recenter model. Ik werk steeds met spiegel­reflexcameraís van Nikon.

Ik fotografeer bijna alles, zowel in open lucht als binnenshuis. Sinds 2010 beschik ik dan ook over mijn eigen professionele fotostudio te Tessenderlo. Daar kan ik samen met mijn klanten alle ideeŽn fotograferen die buiten niet mogelijk zouden zijn. Ook in foto’s bewerken vind ik net zoals in fotograferen heel veel rust. Ik kan uren met mijn foto’s bezig zijn. Elke foto is uniek. Maar elke bewerking moet ervoor zorgen dat de foto nog specialer wordt.

Kortom ik ben dus iemand die zeer gepassioneerd is door foto’s. Wat begon als een foto werd een passie, een passie voor het vastleggen van een beeld dat tijdloos lijkt te zijn.


Met enthousiaste groeten,


Ellen Van den Bergh