Feel the Experience!
Zwangerschapsreportages
Je zwangerschap is een bijzondere periode die maar 9 maanden duurt. Er komt zoveel op je af terwijl er een klein wonder in je buik groeit. Met een zwangerschaps­reportage sta je even stil bij deze speciale periode. Vanaf 8 maanden of 32 weken is je buikje mooi rond, dan begint de beste periode om een zwangerschapsreportage te laten maken.

Elke zwangerschapsreportage wordt vooraf gegaan met een persoonlijk gesprek. Zo weet ik als fotograaf perfect hoe jij je buikje wil herinneren. Weet je al exact hoe jij je buikje of de foto wil hebben? Contacteer mij dan nu, om alle details te bespreken.

Wil je graag foto’s in een fotostudio? Dan kan dat in mijn studio te Tessenderlo. Daar kunnen we samen alle ideeŽn rond je buikje uitwerken. Dat kan gaan van een geklede tot een blote buik maar ook je partner (en je kinderen) kunnen mee op de foto.

In plaats van een zwangerschapsreportage in studio kunnen we ook buiten foto’s nemen. Afhankelijk van de periode waarin je zwanger bent levert dit prachtige beelden op. Bijvoorbeeld in de lente tussen de bloesems, in de zomer aan een strand, in de herfst tussen de vallende bladeren of in de winter met een muts en een warme vest. Heb je al een locatie in gedachten en wil je graag weten wat een zwangerschaps­reportage op die plek zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Denk er wel aan, dat als je graag met je blote buikje op de foto wil, dat je dan geen al te strakke kleding mag dragen in de uren voor de reportage. Anders kan je kleding een afdruk geven in je huid en staat dit bij op de foto. Het afwisselen van kleding tijdens de reportage is geen probleem. Dit raad ik zelfs aan om de variatie van de foto’s verder te vergroten.

Te drukke kleding leid de aandacht af van je buikje. Meestal raad ik een gekleurd bloesje, rokje, topje of mooie lingerie aan. Zachte en soepele materialen (vb zijde) geven altijd een mooi resultaat. Wil je wat stoerder op de foto staan dan is een jeansjasje of een kort leren vestje een goed idee. Heb je ook een leuke knuffel of babyschoentjes, breng deze dan zeker mee om de foto’s nog leuker te maken.

Als je foto’s laat nemen krijgt je steeds alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo via USB. Samen met enkele bewerkingen (vb. zwart-wit, sepia, ... ). De foto’s zijn dus ideaal geschikt om te gebruiken op het geboortekaartje. Na de zwangerschaps­reportage worden alle foto’s in digitaal formaat per post naar je opgestuurd, zodra de foto’s klaar zijn.Prijzen zwangerschapsreportages
 • Zwangerschapsreportage in studio
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur in mijn fotostudio te Tessenderlo. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 195

 • Zwangerschapsreportage op locatie
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 150

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd dat een zwangerschaps­reportage iets voor jouw is? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio van zwangerschapsreportages en laat je overtuigen. Wil je graag een zwangerschaps­reportage laten maken? Contacteer mij dan om een datum vast te leggen en alles te bespreken.

Denk je eraan om een zwangerschaps­reportage als cadeau te geven? Ik heb een cadeaubon ontworpen speciaal voor zwangerschaps­reportages. Hierdoor kan je iemand een volledige zwangerschaps­reportage cadeau geven. Maar een cadeaubon van een bedrag naar keuze is ook mogelijk.