Feel the Experience!
Pasfoto
Heb je een pasfoto of meerdere pasfoto’s nodig? Zowel voor een nieuwe identiteitskaart, reispas als Kids-ID help ik je graag verder in mijn fotostudio in Tessenderlo.

Goede pasfoto’s moet voldoen aan een reeks strenge richtlijnen. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om te lachen. Maar ook je houding en de achtergrond is belangrijk.

Je kan in principe elke dag van de week in Tessenderlo bij mij terecht voor je pasfoto. Maar enkel op afspraak, aangezien ik geen winkel heb en mijn fotostudio hierop moet voorzien. Contacteer mij om een afspraak te maken.

Openingsuren:
Maandag
18:00u - 22:00u
Dinsdag
18:00u - 22:00u
Woensdag
18:00u - 22:00u
Donderdag
18:00u - 22:00u
Vrijdag
18:00u - 22:00u
Zaterdag
10:00u - 22:00u
Zondag
10:00u - 22:00u


Een mooie foto is altijd leuk om aan je ouders te geven. Daarom bied ik ook de mogelijkheid aan om na je pasfoto een leuke profielfoto te maken. Hieronder kan je de prijzen voor pasfoto’s terugvinden.


Prijzen Pasfoto
 • Pasfoto afgedrukt
  Hierbij krijg je een officiële pasfoto, drie maal afgedrukt mee.
  Prijs: € 9

 • Pasfoto afgedrukt en digitaal
  Hierbij krijg je een officiële pasfoto, drie maal afgedrukt mee. Samen met de digitale versie die je kan gebruiken bij een visum of om zelf extra afdrukken bij te maken
  Prijs: € 11

 • Pasfoto en een leuke profiel foto
  Hierbij krijg je een officiële pasfoto, drie maal afgedrukt mee. Samen met de digitale versie die je kan gebruiken bij een visum of om zelf extra afdrukken bij te maken. Daarnaast maak ik ook een leuke profiel foto die je digitaal in hoge kwaliteit, zonder logo ontvangt via e-mail. Ideaal dus om je social media profiel te updaten.
  Prijs: € 17


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW