Feel the Experience!
Loveshoot
Een loveshoot is een romantische foto­reportage in een ontspannen sfeer, speciaal voor verliefde koppels. Het is een zeer leuke en unieke belevenis die je kan delen met je partner. Het maakt niet uit of jullie pas een koppel zijn, net verloofd of al lang getrouwd. Met een loveshoot laten jullie je liefde vastleggen in geweldige foto’s. Ik zorg ervoor dat jullie vanaf het begin van de reportage de camera vergeten zodat jullie volledig op elkaar gefocust zijn.

Misschien zijn jullie pas verloofd en willen jullie graag een romantische foto verwerken in jullie trouw uitnodiging. Met de foto’s van jullie loveshoot is dat geen enkel probleem. Tegelijkertijd komen jullie tijdens de shoot ook te weten hoe een fotograaf normaal te werk gaat.

Een loveshoot kan zowel in studio doorgaan als op locatie. Foto’s in studio zullen natuurlijk wel een stuk geposeerder overkomen dan op locatie. Tijdens een studio reportage mag je meerdere keren van kleding wisselen. Dit raad ik zelfs aan om de variatie van de foto’s nog te vergroten. Wil je graag je ogen of je lippen accentueren voor de loveshoot maar weet je niet juist welke make-up je hiervoor moet gebruiken? Ik zorg voor een professionele visagiste die jouw gezicht zal laten stralen. Vermeld dit dan wel meteen bij de bespreking van de reportage.

Als jullie graag heel spontane foto’s willen dan raad ik aan om de reportage niet in studio te laten doorgaan. De locatie mogen jullie volledig zelf kiezen. Bijvoorbeeld een bos, een park, een strand of wandelend door de stad. Maar de reportage kan ook gebeuren op de plaats waar jullie elkaar voor het eerst hebben ontmoet of gekust. Dat maakt alles nog persoonlijker. Hebben jullie al een locatie in gedachten? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken.

Wat je ook kiest, je krijgt altijd alle fot’s in hoge resolutie, zonder logo via USB. Samen met een paar mooie bewerkingen (vb. zwart-wit, sepia, ... ). Maar jullie krijgen er ook een accordeon fotoboekje bij met jullie mooiste foto’s. Na de fotoreportage kunnen jullie de USB en het accordeon boekje bij mij komen afhalen, zodra de foto’s klaar zijn.

Hieronder kan je de prijzen voor een loveshoot terugvinden. Voor een loveshoot op locatie worden er verplaatsings­kosten gerekend. Deze zijn afhankelijk van de plaats waar jullie shoot zal plaats­vinden. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.


Prijzen loveshoots
 • Loveshoot in studio
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur in mijn fotostudio te Tessenderlo. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. Plus een accordeon fotoboekje met jullie mooiste foto’s.
  Prijs: € 225

 • Loveshoot op locatie
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. Plus een accordeon fotoboekje met jullie mooiste foto’s.
  Prijs: € 195

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Willen jullie graag een loveshoot doen? Contacteer mij dan om een datum vast te leggen en alles te bespreken voor jullie persoonlijke loveshoot.

Wil je je partner graag verrassen met een loveshoot waar jullie samen van kunnen genieten? Dan kan dat via mijn loveshoot cadeaubon.