Feel the Experience!
Huwelijksreportages
Je huwelijksdag is één van de mooiste dagen in je leven. Als fotograaf zorg ik ervoor dat al die prachtige herinneringen bewaard blijven. Zoek je een fotograaf die elk moment van jullie dag in beeld brengt? Of die enkel een mooie reportage van jullie maakt net voor of na jullie ja-woord? Dit is allemaal mogelijk. Neem contact op voor een gratis bespreking van jullie mooiste dag.

Bekijk mijn huwelijks­reportage prijzen onder aan de pagina om meer details en mogelijkheden te weten te komen. Weten jullie al perfect hoe jullie mooiste dag zal verlopen. Maar zoeken jullie enkel nog een fotograaf? Neem contact met mij op voor een vrijblijvende en gratis offerte. Neem ook een kijkje in mijn huwelijks portfolio en laat je overtuigen door mijn kwaliteit.

Ik bied jullie een huwelijks­reportage aan voor elk budget. Jullie bepalen zelf wat gefotografeerd moet worden en wat niet. Zelfs een huwelijksalbum is een optie. Omdat ik de albums apart aanbied hebben zij ook een eigen album pagina op mijn website. Wat je ook kiest je krijgt steeds een volledige huwelijks­reportage op maat met alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo op DVD.

Zijn jullie nog bezig met de huwelijks­uitnodigingen en willen jullie daarbij een leuke en romantische foto gebruiken van jullie beide? Dan is een loveshoot iets voor jullie. Deze kan zowel binnen als buiten plaatsvinden en jullie krijgen hierbij ook alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo op USB. Samen met een kleine attentie. Neem contact op met mij voor meer informatie of bekijk eerst mijn portfolio van loveshoot reportages.Prijzen huwelijksreportages
 • Fotoreportage van het bruidspaar
  Dit omvat een fotoreportage waarvoor 2 uur tijd wordt voorzien op een locatie naar keuze, het ophalen van de bruid door de bruidegom, diverse nabewerkingen op een 75-tal foto’s en alle gemaakte foto’s op een volledig gepersonaliseerde DVD, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 495

 • Gemeentehuis
  Aanvullende foto’s van de plechtigheid in het gemeentehuis.
  Prijs: € 50

 • Kerk
  Aanvullende foto’s van de kerkelijke plechtigheid.
  Prijs: € 85

 • Receptie/avondfeest
  Aanvulling van de reportage met foto’s van de receptie en/of het avondfeest.
  Prijs: € 65/uur

 • Visagie & haarstyling
  Aanvulling van de reportage met foto’s van de visagie & haarstyling van de bruid aan het begin van de dag.
  Prijs: € 65/uur

 • Bedankkaartje
  Bedank jullie gasten enkele dagen na jullie huwelijk met een origineel bedankkaartje. Ik maak een digitaal ontwerp met jullie foto’s in de stijl die jullie bepalen. Daarna kunnen jullie dit aan jullie gasten bezorgen via mail of afgedrukt via een fotoservice.
  Prijs: € 45

 • Huwelijksalbum
  Bekijk mijn huwelijksalbum pagina en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.
  Prijs: € 0

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Als jullie mij contacteren reserveer ik jullie datum meteen. Nadat we jullie reportage volledig hebben besproken krijgen jullie nog een volledige week tijd om alles met elkaar te overleggen en jullie reportage te bevestigen. Willen jullie graag met mij samenwerken voor jullie mooiste dag? Contacteer mij dan nu.