Feel the Experience!
Fotoreportages
Wil je graag mooie foto’s van jezelf, samen met je partner of met het hele gezin? Dan kan ik je hierbij helpen. Ik zorg voor een leuke fotoreportage in een volledig ontspannen sfeer. Dit kan buiten op een locatie die je zelf mag kiezen of in mijn fotostudio in Tessenderlo.

Je bepaalt volledig zelf de stijl en het thema van de fotoreportage. In overleg met mij is bijna alles mogelijk. Wat je ook kiest, je krijgt altijd alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo via USB. Samen met een paar mooie bewerkingen (vb. zwart-wit, sepia, ... ). Na de fotoreportage worden alle foto’s in digitaal formaat per post naar je opgestuurd, zodra de foto’s klaar zijn. Weet je al exact hoe jij op de foto wil? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken.

Bij een fotoreportage van baby’s en jonge kinderen is het belangrijk dat ze goed uitgerust zijn. Als dit niet zo is merken we dit al na 15min foto’s nemen. Meestal stel ik dan voor om de foto­reportage op een andere datum verder te laten gaan. Iedereen kan al is een slechte dag hebben. Daarom ben ik altijd heel flexibel in mijn uren voor de kleintjes. Is jouw kind het wakkerste om 8.00u dan kan je om dat uur al bij mij terecht.

Tijdens de fotoreportage mag je meerdere keren van kleding wisselen. Dit raad ik zelfs aan om de variatie van de foto’s nog te vergroten. Wil je graag je ogen of je lippen accentueren maar weet je niet juist welke make-up je hiervoor moet gebruiken? Ik zorg voor een professionele visagiste die jouw gezicht zal laten stralen. Vermeld dit dan wel meteen bij de bespreking van je fotoreportage. Weet je wat je wil en ben je benieuwd naar de totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.

Wil je graag je geliefde verrassen met mooie foto’s van jezelf? Misschien wel met enkele foto’s in lingerie. Ook dat is mogelijk. Het is zelfs een leuk cadeau voor Valentijn. Je bepaald tijdens de foto­reportage zelf wat je wil en hoever je hierin wil gaan. Ik fotografeer bijna alles. Dat wil zeggen, ik fotografeer geen naakt, enkel bedekt naakt. Contacteer mij om jouw idee of thema te bespreken.Prijzen fotoreportages
 • Kinderreportage op locatie
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur op een buitenlocatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 125

 • Kinderreportage in studio
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur in mijn fotostudio te Tessenderlo. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 175

 • Fotoreportage op locatie
  Deze reportage is mogelijk voor maximaal 2 personen en duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s op dvd, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 150

 • Fotoreportage in studio
  Deze reportage is mogelijk voor maximaal 2 personen en duurt maximaal 1 uur. De reportage gaat door in mijn fotostudio te Tessenderlo. Met gratis basis visagie of hairstyling voor 1 persoon. De prijs is inclusief alle foto’s op usb, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 195

 • Familiereportage op locatie
  Deze reportage is mogelijk voor 1 gezin en duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 150

 • Familiereportage in studio
  Deze reportage is mogelijk voor 1 gezin en duurt maximaal 1 uur in mijn fotostudio te Tessenderlo. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 195

 • Groepsreportage op locatie
  Deze reportage is mogelijk voor meerdere gezinnen of personen en duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 175

 • Groepsreportage in studio
  Deze reportage is mogelijk voor meerdere gezinnen of personen en duurt maximaal 1 uur in mijn fotostudio te Tessenderlo. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. Een studio reportage is mogelijk tot maximaal 6 personen.
  Prijs: € 235

 • Visagie
  Een professionele visagiste zal je gezicht doen stralen door de mooiste eigenschappen van je gelaat te accentueren.
  Prijs: € 35/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld. Een professionele styliste zorgt ervoor dat het net zo zit zoals jij het wil.
  Prijs: € 35/persoon

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een foto­reportage laten maken? Contacteer mij dan om een datum vast te leggen en alles te bespreken.

Denk je eraan om een fotoreportage als cadeau te geven? Hier heb ik een mooie cadeaubon voor ontworpen. Je kan dus iemand een volledige fotoreportage cadeau geven. Maar een cadeaubon van een bedrag naar keuze is ook mogelijk.