Feel the Experience!
Evenement & feest reportages
Organiseer je een familiefeest, bedrijfsfeest of een evenement? Met een professionele fotoreportage zorg je ervoor dat jouw evenement/feest onvergetelijk zal zijn. Je bepaald volledig zelf hoe lang er gefotografeerd moet worden. Met oog voor detail zorg ik voor leuke, spontane en sfeervolle foto’s.

Je krijgt steeds alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. Dus ideaal om daarna de foto’s op internet en facebook te plaatsen. Maar je kan deze foto’s natuurlijk ook perfect gebruiken om je bedrijf of je volgende evenement mee te promoten. Na de reportage worden alle foto’s in digitaal formaat per post naar je opgestuurd, zodra de foto’s klaar zijn.

Hieronder kan je de prijzen voor evenement en feest reportages terugvinden. Voor elk evenement/feest wordt er een verplaatsingskost bijgerekend afhankelijk van de plaats waar het evenement/feest plaatsvindt. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.Prijzen evenement/feest reportages
 • Evenement/feest reportage
  Voor de reportage is 1 uur tijd voorzien. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. De gemaakte verplaatsingskosten worden extra bij in rekening gebracht.
  Prijs: € 135

 • Aanvullende reportage foto’s
  Aanvullende foto’s worden gemaakt aan uurtarief. Het laatste uur wordt altijd afgerond op minuten.Als dit dan bijvoorbeeld 15 min. extra zouden zijn, betaald u daarvoor maar 1/4 van het uurtarief. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 75/uur

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een reportage laten maken van jouw evenement of feest? Contacteer mij dan om de datum vast te leggen en alle details te bespreken.