Feel the Experience!
Doopreportages
Het doopsel van je kind is een speciale ervaring. Zowel voor je kind als voor jezelf maar ook voor de Meter & Peter. Via een doopreportage kan je deze unieke momenten bewaren. Zo kan je van elk moment blijven genieten, samen met de ganse familie. Als fotograaf zorg ik voor een doopreportage vol spontane foto’s, met veel oog voor detail.

Je krijgt alle foto’s in hoge resolutie, zonder logo via USB. Samen met een paar mooie bewerkingen (vb. zwart-wit, sepia, ... ). Na de doopreportage worden alle foto’s in digitaal formaat per post naar je opgestuurd, zodra de foto’s klaar zijn.

Indien gewenst kunnen er na de viering ook nog enkele leuke familiefoto’s gemaakt worden. Dit zorgt voor een extra variatie in de doopreportage, waardoor deze nog leuker wordt om op terug te kijken. Contacteer mij om uw doopreportage te boeken en alle details te bespreken.

Hieronder kan je de prijzen voor een doopreportage terugvinden. Voor elke doopreportage wordt er ook een verplaatsings­kost bijgerekend afhankelijk van de plaats waar de viering zal plaats­vinden. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.Prijzen doopreportages
  • Doopreportage
    Dit omvat een volledige reportage van het doopsel, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. Plus enkele leuke familiefoto’s die na de viering kunnen gemaakt worden. De gemaakte verplaatsingskosten worden wel extra bij in rekening gebracht.
    Prijs: € 135

  • Verplaatsingskosten
    Verrekend per gereden kilometer.
    Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een doopreportage laten maken? Contacteer mij dan om de datum vast te leggen en alles te bespreken.