Feel the Experience!
Dierenreportages
Wil je graag mooie foto’s van jouw huisdier? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Alle dieren zijn welkom! Met veel geduld en creativiteit zorg ik ervoor dat jouw huisdier mooi in beeld worden gebracht. Dit kan zowel in mijn fotostudio te Tessenderlo als op een locatie naar keuze.

Als je natuurlijk graag je paard op de foto zou willen dan kan dat wegens plaatsgebrek niet in mijn studio gebeuren. Paarden­fotografie doe ik meestal bij een manege, in een park of een bos. Voor andere dieren zoals honden kan het bos ook heel geschikt zijn. Of zelfs de honden­school. Maar de reportage kan bijvoorbeeld ook veel dichter bij huis gebeuren, zoals in de achtertuin. Heb je al een leuke locatie in gedachten? Contacteer mij dan nu om alles te bespreken.

Bij een reportage van een huisdier is het belangrijk dat er niet te veel afleiding is. Denk bijvoorbeeld aan een jonge puppy, waarbij de hele familie tegelijk zijn naam zegt om zijn aandacht te trekken. Hierdoor weet de pup niet waar hij eerst moet kijken. Om die reden vraag ik bij een dieren­reportage dat het aantal aanwezigen kan beperkt worden tot mezelf, het huisdier en zijn of haar baasje.

Natuurlijk kan afleiding in beperkte maten ook iets goeds zijn voor je huisdier. Als baasje, ben je tijdens de reportage mijn assistent. Jij kan je huisdier eventueel commando’s geven, afleiden met een lekker snoepje en de aandacht trekken zodat je huisdier recht naar de camera kijkt. Ook zijn of haar favoriete speeltjes mag je meebrengen, dit maakt de reportage nog persoonlijker en je huisdier zal zich tijdens de reportage sneller ontspannen.

Als je graag meerdere dieren wil laten fotograferen dan is het belangrijk dat de dieren elkaar goed kennen. Anders gaan ze waarschijnlijk heel onwennig op de foto staan en dat zou natuurlijk jammer zijn. Hoe meer dieren je tegelijk wil laten fotograferen, hoe meer tijd er meestal nodig is om ze allemaal in een mooie houding te krijgen.

Hieronder kan je de prijzen voor een dierenreportage terugvinden. Voor elke dierenreportage op locatie wordt er ook een verplaatsingskost bijgerekend afhankelijk van de plaats waar de reportage zal plaats­vinden. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. Ben je benieuwd naar de exacte totale prijs? Vraag dan een vrijblijvende en gratis offerte aan.Prijzen dierenreportages
 • Dierenreportage in studio
  Deze reportage duurt maximaal 30 minuten en gaat door in mijn fotostudio te Tessenderlo. De prijs is berekend op maximaal 2 dieren inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 125

 • Dierenreportage op locatie
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. De prijs is exclusief verplaatsingskosten, inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 125

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een dieren­reportage laten maken? Contacteer mij dan om de datum vast te leggen en alles te bespreken.

Denk je eraan om een dieren­reportage als cadeau te geven? Ik heb een cadeaubon ontworpen speciaal voor dieren­reportages. Hierdoor kan je iemand een volledige dieren­reportage cadeau geven. Maar een cadeaubon van een bedrag naar keuze is ook mogelijk.