Feel the Experience!
Boudoir shoots
Een boudoir shoot is een sexy foto­reportage in een ontspannen sfeer. Het is een zeer leuke en unieke belevenis waarbij je jezelf op en top vrouw voelt. Een boudoir shoot gaat meestal door in een ruime romantische kamer van een hotel. Kleding en lingerie moet je natuurlijk zelf voorzien. Tijdens de shoot bepaal je zelf hoe ver je gaat i.v.m. uitdagende poses en naaktheid. Wil je ook graag enkele bedekt naakt of topless foto’s dan kan dat. Maar het is wel belangrijk dat je jezelf hier 100% goed bij voelt.

Probeer minstens een 4 a 5 lingerie setjes te voorzien als je die hebt. Je mag natuurlijk ook een sexy slaapkleedje, jurkje, uniformpje of dergelijke meebrengen. Hoe meer kleding, lingerie en accessoires je meebrengt hoe beter. Juwelen zoals parelsnoeren, halskettingen, ringen, enz. zijn ook geen probleem. Ik raad wel aan om op de dag van de shoot geen te strakke kleding te dragen omdat lingerie of kleding kan doordrukken in de huid. Dit is dan zichtbaar tijdens de shoot en dus ook op de foto’s. Tijdens de shoot zelf mag je natuurlijk wel mooi aansluitende lingerie dragen.

Ook schoenen zijn natuurlijk belangrijk. Hoge hakken & pumps kunnen een foto nog sexier maken. Zorg er wel voor dat ze zeker proper zijn. Breng gerust meerdere paren mee zodat je eventueel ter plaatse nog kan kiezen welk paar het beste bij je lingerie past. Een bijpassende nylon of net kous is ook altijd leuk om het geheel compleet te maken. Bij een boudoir shoot raad ik steeds aan om make-up te dragen, ook al draagt ze misschien anders nooit make-up. De make-up zorgt ervoor dat het geheel op de foto nog meer sfeer geeft.

De reportage is inclusief alle gemaakte foto’s in hoge resolutie, zonder logo via USB. Hierdoor zijn de foto’s voor alle doeleinden geschikt. Wil je dus graag een fotoboekje maken voor je partner of misschien wel een canvas voor op jullie slaapkamer, het kan allemaal. Als je toch liever door mij een fotoalbum wil laten samenstellen dan kan dat natuurlijk ook.

Hieronder kan je de prijzen voor een boudoir shoot terugvinden. Bij een boudoir shoot op locatie wordt er altijd een verplaatsingskost gerekend. Deze extra kost is afhankelijk van de plaats waar de shoot doorgaat. Het tarief voor de verplaatsing kan je ook hieronder vinden. De prijs van de hotel kamer komt er ook extra bij. Meestal is dit de kamerprijs van 1 overnachting. Je zou na de shoot dus ook perfect kunnen overnachten op de kamer met je partner. Zonder dat je partner iets van de shoot vooraf weet. Of jullie kunnen natuurlijk ook als koppel een boudoir shoot doen.Prijzen boudoir shoots
 • Boudoir shoot op locatie
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur op een locatie naar keuze. Met gratis visagie of hairstyling voor 1 peroon. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo. De prijs is exclusief mogelijke hotel of locatie kosten en verplaatsingskosten.
  Prijs: € 150

 • Boudoir shoot in studio
  Deze reportage duurt maximaal 1 uur met gratis visagie of hairstyling voor 1 persoon. De shoot gaat door in mijn fotostudio in Tessenderlo waar een prachtige suite wordt opgesteld. De prijs is inclusief alle foto’s via USB, in hoge resolutie, zonder logo.
  Prijs: € 245

 • Visagie
  De mooiste eigenschappen van je gelaat worden accentueert waardoor je gezicht zal stralen.
  Prijs: € 45/persoon

 • Hairstyling
  Je haar wordt gestyled, opgestoken of gekruld op een professionele manier.
  Prijs: € 35/persoon

 • Verplaatsingskosten
  Verrekend per gereden kilometer.
  Prijs: € 0.35/km


*Alle vermelden prijzen zijn inclusief BTW


Je kan deze prijslijst ook downloaden als pdf bestand.

Heb je nog vragen of ben je nog niet helemaal overtuigd? Contacteer mij en ik zal al je vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Of bekijk mijn portfolio en laat je overtuigen. Wil je graag een boudoir shoot doen? Contacteer mij dan om een datum vast te leggen en alles te bespreken.

Wil je je partner graag verrassen met een boudior shoot waar jullie samen van kunnen genieten? Dan kan dat via een romantische cadeaubon.